Na dertig jaar weer Hardrock Nacht in Klazienaveen

Het is inmiddels al weer ruim dertig jaren terug in de tijd dat er een Hardrock-Nacht in Klazienaveen was. Dat was in de jaren ’80 in Café De Trambrug, ook in die jaren bekend als Café Duinkerken.

ouderwetse Hardrock Nacht

Nu ruim 30 jaar verder, wordt er opnieuw een echte ouderwetse Hardrock Nacht in Klazienaveen op de bühne gebracht. Op dezelfde wijze zoals die werd gegeven in de ’80’er jaren in Café De Trambrug, ook wel bekend als Café Duinkerken.

diverse provincies

Dit voormalige café Duinkerken was gevestigd in de panden waar nu de Action en Schoonenberg hoortoestellen in gevestigd zijn. De Hardrock Nacht vind plaats in Buurtschapshuis ‘Ons Belang’ aan de Kruiwerk 40 in Klazienaveen. Net zoals destijds dat eigenaar Jans Duinkerken de bands van heinde en verre boekte, zo komen ook nu de bands uit diverse provincies in ons Nederland:

Freeloader (punk hardrock) uit Noord-Brabant, Wasteland Viper (hardrock) uit Twente; DAMN ((hardrock/metal) uit Klazienaveen en de Metallica Tribute band No Remorse uit Drenthe. No Remorse bestaat uit de zanger/basgitarist van Procreation, de zanger/gitarist van Overruled en uit de voormalige gitarist en drummer van Final Destination. Op 21 december heeft No Remorse ook hun primeur-optreden, door voor het eerst samen een Metallica-tribute neer te zetten.

Kaarten

Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via www.rockonbookings.nl

Wat: Hardrock Nacht Klazienaveen
Wanneer: Vrijdag 21 december 2018, aanvang 20.00 uur
Waar: Buurtschapshuis ‘Ons Belang’ Kruiwerk 40 Klazienaveen
Kosten: Entreebewijs kost in de voorverkoop €10,= te verkrijgen via de website

hardrock nacht

error: De inhoud van deze website is beschermd !!