The Partyclub geeft verjaardagscadeau van €2500 aan Wensstichting Drenthe

The Partyclub is een vriendengroep uit Erica dat al zestien jaar in het eerste weekend van oktober een heel bijzonder verjaardagsfeest houdt. Het verjaardagscadeau gaat dit jaar naar Wensstichting Drenthe! Wij laten kinderen stralen! 

het hart op de juiste plek

The Partyclub organiseert al zestien jaar lang in het eerste weekend van oktober een heel bijzonder verjaardagsfeest. Een vriendengroep met het hart op de juiste plek. De samenstelling wisselt af en toe wat, zodat op dit moment de kern gevormd wordt door Rene van der Lei, Anjo Kuper, Fokert, Walter Tangenberg, Bouke Jagt, Harma Prevoo, Jan Spiegelaar en Lars Brinks. Om het grote aantal gasten te kunnen ontvangen krijgen zij de beschikking over een zaal in The Spot in Erica.

vrije gift

Het feest wordt gehouden voor en door alle stamgasten die allemaal volgens een vooraf vastgesteld thema verkleed worden verwacht. Dit jaar werd er van de gasten verwacht om als sprookje te verschijnen. Het werd dan ook een kleurrijk gezelschap. Bij een verjaardagsfeestje horen nu eenmaal cadeaus, maar die hoeven de gasten niet mee te brengen. In plaats daarvan mogen zij een vrije gift deponeren in een bus die bij de ingang staat opgesteld. Echter, waar bij een gewoon verjaardagsfeestje de cadeaus voor de gastheer zijn, zoekt de vriendengroep ieder jaar een goed doel voor de inhoud van de bus.

Dit jaar hadden zij daarvoor Wensstichting Drenthe bedacht. Om die reden gingen de gastdame en -heren dit jaar, heel toepasselijk in een Wensstichting Drenthe t-shirt met een glitter glamour jasje, en met als enige dame, Harma die volgens het bekende sprookje Sneeuwwitje verscheen.the partyclub, wensstichting drenthe

Als halverwege de avond alle gasten binnen zijn trekt de vriendengroep zich terug om de bus om te keren en de inhoud te tellen. De gasten hadden het duidelijk goed voor met het goede doel van dit jaar, want zij hadden het riante bedrag van €2500 in de bus achtergelaten. Een heel mooi gebaar! the partyclub, wensstichting drenthethe partyclub, wensstichting drenthe

Foto’s: Mariëlle Hensums

error: De inhoud van deze website is beschermd !!