Tiende Artiestengala in Emmer-Compascuum fantastisch!

Het inmiddels alweer tiende Artiestengala in Emmer-Compascuum was gewoonweg  fantastisch! Een aantal foto’s van Marielle Hensums.

“Een geweldig programma” schrijft fotografe Marielle Hensums uit Erica die een aantal leuke sfeerfoto’s instuurde.Tiende Artiestengala 2018 Emmer-Compascuum In de nacht van zaterdag op zondag werd het inmiddels alweer tiende Artiestengala afgesloten door de Rockstieren. Kort ervoor sloot de populaire band Kensington hun eigen zomerseizoen af op het grote podium op sportpark de Runde. “We love you guys”, waren de laatste woorden die Eloi Youssef namens de populaire band naar het enthousiaste publiek sprak. Tiende Artiestengala 2018 Emmer-CompascuumTiende Artiestengala 2018 Emmer-Compascuum

Ook de muziek met de optredens van Indian Askin, Rilan & The Bombardiers, Memphis Maniacs en Niels Geusebroek en niet te vergeten de bands uit de regio zoals 70 Mile-House, Rieder, DVR, Rockstieren en Sorry John die tezamen een fantastisch programma op het podium brachten. Tiende Artiestengala 2018 Emmer-Compascuum

error: De inhoud van deze website is beschermd !!