Fiets- en wandeltocht door het Bargerveen

Het Veenloopcentrum te Weiteveen organiseert een fiets- en wandeltocht door het Bargerveen. Twintig kilometer fietsen en 5 kilometer wandelen!

gids

Zaterdag 22 september 2018 wordt er een fiets- en wandeltocht door het Bargerveen gehouden. Het Veenloopcentrum in Weiteveen is de organisator van dit evenement. De tocht bestaat uit circa 20 kilometer fietsen en 5 kilometer wandelen onder begeleiding van een deskundige gids. De gids zal u veel vertellen en informatie verstrekken over het natuurgebied Het Bargerveen.

Programma

De start vindt omstreeks 10.30 uur plaats vanaf het Veenloopcentrum in Weiteveen. U wordt daar ontvangen met een kop koffie of thee. Hierna vertrekken de deelnemers op de fiets met gids. Tegen het middaguur, circa 13.00 uur vindt er een gezamenlijke lunch plaats. Na de lunch gaat het Het Bargerveen in, te voet!Vervolgens wordt de tocht te voet voortgezet in het prachtige Bargerveen . Tegen halfvier  keren de deelnemers op de fiets terug bij het Veenloopcentrum. Hier staat dan een kop heerlijke warme soep klaar. De deelnamekosten zijn € 16,50 per persoon.

U kunt zich hiervoor aanmelden via telefoonnummer 0524 – 541 458 of via E-mailadres: info@veenloopcentrum.nl.

Wat: Fiets- en wandeltocht
Waar: Bargerveen
Wanneer: zaterdag 22 september, 10.30 uur
Deelnamekosten: € 16,50 pp.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!