Motorverkeersregelaars gezocht voor Familiedag Stichting Happy Smile

SEVO Verkeersregelaars is nog naarstig op zoek naar een aantal motorverkeersregelaars tijdens de Familiedag georganiseerd door de Stichting Happy Smile. Vijftien motorverkeersregelaars zijn er nog nodig!

vrijblijvende inzet

Voor zaterdag 22 september worden door SEVO nog circa 15 motor-verkeersregelaars gezocht tijdens de Familiedag van de Stichting Happy Smile. Het gaat om een vrijblijvende inzet voor bij de Stichting Happy Smile in Emmen tijdens de Familiedag.

ziek of met een beperking

Deze Familiedag is speciaal voor gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking. Zij kunnen op deze dag meerijden in een grote stoet van bijzondere auto’s, vrachtwagens, motoren en trikes, en deze stoet wordt twee keer gereden.

aanmelden

De tijden zijn van 10.00 – 17.30 uur. Nogmaals het is vrijblijvend, maar u wordt uiteraard goed verzorgd. Aanmelden kan via sevo@sevo.nu

SEVO Evenementen ondersteuning
Tijm 6
7892 AD Klazienaveen

E-mail: sevo@sevo.nu
Website: http://www.sevo.nu