FC Klazienaveen is dringend op zoek naar kantinevrijwilligers

Voetbalvereniging FC Klazienaveen is dringend op zoek naar kantinevrijwilligers. Met de inzet van het huidige aantal vrijwilligers is het vrijwel onmogelijk om gedurende alle belangrijke evenementen beide kantineruimten te bezetten.

kantine gesloten

Indien de groep vrijwilligers niet aangevuld wordt, zullen beide kantines van de voetbalvereniging niet meer altijd bemand (of bevrouwd) kunnen worden. Aan  clubleden en gasten kunnen kan dan niet meer geboden worden van iets wat er wel altijd was. In de huidige situatie is het al zover dat er op sommige momenten er geen vrijwilligers beschikbaar zijn en de kantine gesloten blijft. Dit heeft natuurlijk ook een dalende inkomstenlijn voor de club tot gevolg.

Vrijwilliger(s) gezocht

Concreet: Wie is er bereid om eens in een nog te vast te stellen tijd zijn of haar handen uit de mouwen te steken en daarmee de club te ondersteunen? Daarmee ben je gelijk een heel belangrijke factor in de kantines van de FC Klazienaveen! FC Klazienaveen is dan ook dringend op zoek naar jou! In de planning wordt altijd rekening gehouden met jouw voorkeuren.

contact

Kijk op de Facebookpagina van de FC Klazienaveen voor meer informatie en neem contact met ons op! Bel met  06-156 69 280 of
E-mail: kantine@fcklazienaveen.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!