Een high-tea voor vier en betalen voor drie bij Diner Café De Witte Olifant!

Een high-tea voor vier en betalen voor drie bij Diner Café De Witte Olifant in Klazienaveen! Een super gezellige aanbieding dat geldig is tot één november 2018!

gezellig

Gezellig even een avondje uit met vrienden, vriendinnen, familie en of collega’s? Of gezellig een leuk middagje bijkletsen? Bij Diner Café De Witte Olifant in hartje Klazienaveen geldt de komende weken een wel heel leuke actie in een leuke en gezellige ambiance!

De-Witte-Olifant 2018

Reserveren

Reserveer een High-tea voor vier en betaal voor drie!!! Een wijntje, cocktail of biertje? Deze actie met een high-tea 4 voor 3 bij Diner Café De Witte Olifant is vanaf heden geldig tot 1 november dit jaar. Wacht dus niet te lang met het reserveren voor deze bijzonder leuke en gezellige aanbieding!

We gaan je zien!

Diner Café De Witte Olifant
Van Echtenskanaal n.z. 600
7891 AW  Klazienaveen
Tel. : 0591-394787

E-mail:   info@dewitte-olifant.nl
Website:   https://www.dewitte-olifant.nl/
Facebook:  https://www.facebook.com/pg/DeWitteOlifant