The Middle age Garden dit jaar nog twee zondagen geopend

The Middle age Garden in  Barger Compascuum is dit jaar nog twee zondagen  geopend. De toegang is helemaal gratis, maar een vrije gift is natuurlijk altijd van harte welkom.

Alleen morgen, op zondag 9 september en op zondag 16 september is The Middel age Garden nog geopend voor bezoekers. Het prachtige dieren-park, een initiatief van de fam. Kohnken, is gelegen aan de Limietweg 27, 7884 TA in Barger-Compascuum. De toegang is volledig gratis! The Middle age Garden 2018

Forse uitbreiding

De eigenaren delen op hun Facebook pagina bovenstaande aan hun volgers mee, en de reden:  er gaat fors uitgebreid worden van 3000 naar 4500 m², en omdat daar redelijk veel tijd voor nodig is, zijn wij daarom vanaf 16-9-2018 tot medio 2019 gesloten.

Als u dus The Middle age Garden dit jaar nog wilt bezoeken, kan dat nog op deze twee zondagen. Als u hun pagina liked en deelt, kunt u op de hoogte blijven van de gebeurtenissen en vorderingen.

Facebook: https://www.facebook.com/middelagegarden/