Toeschouwers genoten tijdens Spektakel te Water in Zwartemeer

Al sinds enkele jaren wordt er in Zwartemeer het Spektakel te Water als gezellige afsluiting van de bouwvakvakantie door de Werkgroep Centrum-activiteiten georganiseerd. Het was genieten voor de toeschouwers langszij.

Zo ook dit jaar weer opnieuw, met een combinatie van hapjes en drankjes en gezellige muziek door Orkest-Plus. Spektakel te water Zwartemeer 2018Spektakel te water Zwartemeer 2018Hoewel zowel het aantal toeschouwers alsook het deelnemersveld wat tegenviel, was het toch een super gezellige zondagmiddag zo langs het Van Echtenskanaal in Zwartemeer.

Spektakel te water Zwartemeer 2018 Spektakel te water Zwartemeer 2018Er was een touwtrek wedstrijd op het water, speciaal voor de sterke mannen en vrouwen, Spektakel te water Zwartemeer 2018maar ook de kinderen lieten zich niet onbetuigd en peddelden een stevige golfslag mee. Spektakel te water Zwartemeer 2018Spektakel te water Zwartemeer 2018

error: De inhoud van deze website is beschermd !!