Stroeve start nekt Heren 1 Bedrocks

Zondagmiddag kregen Bedrocks Heren 1 het Groninger Caribe op bezoek. Ook deze middag beloofde gezien de stand in de competitie weer een moeilijke pot te worden.

Heren 1

In de wedstrijd onder leiding van de scheidsrechters Devi Seijkens en Erik Eilering kreeg startend werper Ruben van Wieren moeilijk grip op de slagmannen uit Groningen. Door mooie hits en teveel veldfouten aan Emmer kant liep Caribe in de 1e inning al uit naar 0-12.

Deze stroeve start, de meest stroeve start van het seizoen, kwamen de Bedrocks gedurende de wedstrijd ook niet meer te boven. In de 2e inning nam werper Max Kamp de leiding op de heuvel over en deed dit niet onverdienstelijk. Helaas konden de mannen uit Emmen niet genoeg slagkracht laten zien om het nog spannend te maken. Eindstand was 7-23. Beste slagmannen aan Emmer zijde waren Max Kamp met 4 hits en Julian Zoeteman met 3 hits. Met nog 4 wedstrijden te gaan dit seizoen wachten de Bedrocks Heren 1 nog immer op de eerste punten. Hopelijk komend weekend meer succes in de uitwedstrijd tegen Giants Hengelo.

Heren 2

Het tweede team van Bedrocks speelde zondagmorgen op de Meerdijk tegen koploper Hickory uit Winterswijk. Ook hier was het bezoekende team de betere aan slag en in het veld. Het was opmerkelijk dat aan beide kanten de veel punten gescoord werden door fouten van de veldpartij. In de tweede en derde inning was het steeds Bedrocks dat de achterstand tot een punt wist terug te lopen. De laatste inning waren de gasten het productiefst met maar liefst 6 punten. Deze waren niet meer te overbruggen waardoor de eindstand op 7-14 kwam.

(Foto: Marijn Mast)

Programma Meerdijk
Zaterdag 8 september
11.00 uur Aspiranten – The Blokes
14.30 uur Junioren – The Knights

error: De inhoud van deze website is beschermd !!