Zaterdag 25 augustus Accordeon & Trekzak Festival in het Veenpark met gratis toegang

Het Veenpark in Barger Compascuum brengt naast het dagelijkse programma en de thema dagen nu ook weer het Accordeon & Trekzak Festival op de bühne. Het Accordeon & Trekzak Festival wordt hiermee in ere hersteld.

Accordeon- & TrekzakFestival terug

Jarenlang was een dorp van plaggenhutten op het stukje hoogveen het unieke en zeer sfeervolle decor voor een Midzomeravond Accordeon- en Trekzakfestival. Veenpark_1982-2016Onder de eeuwenoude eiken van ‘t Aole Compas in het Veenpark verzamelden zich in de hoogtijdagen van het festival meer dan 50 muzikanten. De vrijwilligersvereniging van het Veenpark heeft het Accordeon & Trekzak Festival vorig jaar nieuw leven ingeblazen. Bij de organisatie van het festival zijn de accordeonisten van het Veenpark betrokken en ook een oud gediende van de vorige edities. De coördinator is Jan Prins, die in het verleden betrokken was bij de organisatie van andere succesvolle festivals.Veenpark_1982-2016

Gratis toegang

Het gedeelte van het park waar de plaggenhutjes staan is vanaf 15.00 uur voor belangstellenden vrij toegankelijk. Ook de reguliere bezoekers van het Veenpark die al eerder die dag zijn gekomen kunnen natuurlijk deze unieke muzikale avond meebeleven.

Het Accordeon & Trekzak Festival vindt plaats op zaterdag 25 augustus van 15.00 tot 22.00 uur en zal worden afgesloten met een fakkeltocht. De toegang is gratis.

overzicht extra Veenpark-agendapunten eind 2018:

Zaterdag 25 augustus Accordeon & Trekzak Festival
Zondag 2 september Boekweitoogst
Dinsdag 25 december (1e Kerstdag) DJ Christmas Party
Woensdag 26 december (2e Kerstdag) Kerstwandeling Plus met Kerstbuffet

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Telefoon: 0591-324444

website: www.veenpark.nl
E-mail: info@veenpark.nl