Stichting KNIP geeft gratis kook- en budgettraining

De Stichting KNIP geeft gratis budgettrainingen aan mensen zodat er bewust omgegaan kan worden met een klein budget. Gezond en Goedkoop met een klein budget, bewustwording en gezond koken.

Stichting KNIP probeert mensen  met een laag budget er -nog meer- bewust van te maken om toch vooral lekker, gezond en voordelig te gaan koken.

Gratis Kookcursus

Hiervoor heeft de Stichting KNIP een speciale kookcursus in het programma opgenomen, voor nop, niets, nada, zoals ze zelf aangeven. De training is voor iedereen, jong- /oud, gezin, alleenstaand, huur of koophuis, het maakt niet uit.

Gratis Budgettraining

Ook kent de stichting een zgn. budgettraining. Met deze training is het de bedoeling dat mensen weer grip op hun knip krijgen. Je krijgt met deze budgettraining, eveneens gratis, weer inzicht in je financi├źn. De belastingen, verzekeringen en je inkomsten zijn dan niet langer saai of oninteressant. De budgettraining bestaat uit 7-tal bijeenkomsten in een heel kleine groep en is hierdoor bijzonder toegankelijk te noemen.

De (gratis) budgettraining van 7 weken is op dinsdagochtend 11 september in de Bibliotheek Emmen (Centrum) van 9.30 uur tot 11.30 uur. In de Noorderbreedte Klazienaveen is het dinsdagavond 11 september van 19.00 uur tot 21.00 uur.

informatie/contact

Voor meer informatie over andere plaatsen, data en cursusmogelijkheden kan je contact opnemen met Marga van Stichting KNIP.

E-mail: marga@stichting-knip.nl
Tel.: 06-222 83 468 (Bellen of WhatsApp)