Vanavond Duo Anoek en Hans met gastgitarist Tonnie Rolink bij De Witte Olifant

Nadat vorige week vanwege de slechte weersvoorspelling de tweede muzikale avond bij De Witte Olifant tijdens de Turfjesmarkt afgelast werd, treden vanavond tijdens de derde Turfjesmarkt het muzikale duo Anoek en Hans op.

Duo Anoek en Hans met gastgitarist Tonnie Rolink

Naast het muzikale duo Anoek en Hans is als gastgitarist ook Tonnie Rolink aanwezig. Het duo Anoek en Hans begeleidt hun zang altijd zelf met hun eigen gitaarmuziek, maar vanavond is er als extra, gastgitarist Tonnie Rolink erbij! Dat beloofd een leuke en gezellige avond te worden.

De Witte Olifant

Vanavond 16 augustus vanaf 19.00 uur op het terras bij De Witte Olifant! Dit mag u niet missen! We gaan je Zien!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!