Zanger Robin verrijkt sfeer tijdens Turfjesmarkt bij De Witte Olifant

Zanger Robin verrijkt de sfeer tijdens de tweede Turfjesmarkt op het terras van De Witte Olifant in Klazienaveen. Zanger Robin Mink is al sinds jaren de huiszanger bij de FC Emmen.

Komende donderdag 9 augustus is het tijd voor de alweer tweede Turfjesmarkt van in totaal vier in hartje Klazienaveen. Zanger Robin komt de sfeer op het prachtige terras van De Witte Olifant een geweldige impuls geven met zijn brede repertoire. Zanger-Robin-MinkRobin Mink is de ‘huiszanger’ bij de FC Emmen en brengt muziek van veel collega’s ten gehore. Van oer-Hollandse meezingers tot Engelstalige evergreens. Frans Bauer, André Hazes, Jan Smit, Engelbert Humperdinck, Elvis en vele anderen!

biografie Zanger Robin

Zo heeft Robin opgetreden o.a. de Groothuisshow, Woudpop, De Ronde van Erm, SIVO en de Oringermarkt. Ook op het  Univeest! ontbrak Robin’s output niet. Samen met een aantal TOP artiesten zoals Erik Hulzebosch, Marco Borsato, Frans Bauer en Jannes heeft er een geweldige happening plaatsgehad in verband met het 125 jarig bestaan van Unive. Meer dan 15.000 mensen waren in het FC Emmen stadion getuige van dit unieke evenement.

Op dit moment werkt Robin aan een album. Een 3-tal singles zijn er inmiddels al verschenen:
Het maakt me niets meer uit
Twee perfecte handen en
Laat me vanavond bij je slapen

Tussendoor heeft Robin nog tijd gehad om samen met collega Burdy de EK-hit ‘We heffen onze glazen’ en het nummer ‘Lets hear it 4 the babies’ met meesterknecht Gert Jakobs in het kader van Serious Request op te nemen.

De Witte Olifant

Aanstaande donderdag 9 augustus is Zanger Robin van 19.00 tot 22.00 uur bij De Witte Olifant live te zien en te horen. Dit mag u niet missen! We gaan je Zien!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!