Weersverwachting: Nog twee dagen tropische warmte!

Vandaag en ook morgen nog wordt het nog tropisch warm. Vanaf woensdag wordt het weerbeeld wisselvalliger en neemt de kans op neerslag toe. Ook wordt het geleidelijk minder warm.

Vandaag

Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en met middagtemperaturen van zo rond de 32 graden blijft het droog in Klazienaveen. Vannacht koelt het af tot 14 °C en is de wind zwak, windkracht 2.

morgen

Dinsdagochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 20 °C. Ook morgen worden er weer tropische temperaturen bereikt van zo rond de 32 tot 34 graden.

week

De komende dagen neemt de bewolking en neerslag toe in Klazienaveen, met woensdag kans op onweer. Het is 30 tot 33 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 20 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, windkracht 3. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag toe en daalt de temperatuur tot 22 °C overdag en 13 °C ’s nachts.

Volgende week

weerplaza-1408-20082018

Volgende week mogen de verwachtingen qua temperatuur als normaal voor de tijd van het jaar beschouwd worden met af en toe kans op wat neerslag.

(Bron: weerplaza.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!