Organisatie Jaarmarkt Erica zoekt nog aantal standhouders

Ondernemersvereniging De Heidebloem, de organisatie achter de Jaarmarkt in Erica, is nog op zoek naar een aantal standhouders. De markt wordt gehouden op zondag 16 september en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Jaarmarkt, Kidsplein en kermis

Op zondag 16 september van 11.00 uur t/m 17.00 uur wordt er in het centrum van Erica de Jaarmarkt georganiseerd. Er staan tal van leuke kramen en er is voor de kinderen een heus Kidsplein, hier kunnen de kinderen springen en er zijn leuke spelletjes te doen. Ook is er van woensdag 12 september t/m zondag 16 september elke dag van 14.00 uur t/m 21.00 uur in het centrum van Erica een kermis.Jaarmarkt-Erica-2018

Voor opgave en deelname aan de Erica Jaarmarkt neemt u contact op met:
Website: Verwer Kraamverhuur in Klazienaveen.
E-mail: info@marktkramenverhuurverwer.nl 
Tel.: 06 510 89 955 – of bgg: 0591-312 383

Meer informatie vind u op:
https://www.facebook.com/Hetkinderactiviteiteneffect