American Day bij Motorclub Outsiders

Op zaterdag 1 september a.s. is er opnieuw de traditionele American Day bij Motorclub Outsiders in Klazienaveen-Noord. American Day with Hot Food, Cold Drinks, Life Music, American Cars and Lots of Bikes and not to forget: Kids Fun!!

van harte welkom

De aanvang van de American Day bij Motorclub Outsiders (één van de oudste bestaande motorclubs in de regio), is op zaterdagmiddag 1 september vanaf 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te gaan nemen bij het clubhuis van de MC Outsiders gelegen aan het Scholtenskanaal o.z. 7 Klazienaveen-Noord.

“de mooiste’ verkiezing

Er zijn veel Amerikaanse auto’s te bewonderen en natuurlijk ook heel veel motoren. Uit al het tentoongestelde materiaal wordt de mooiste Motor en de mooiste American Car gekozen. Naast de live-muziek kunnen de bezoekers ook genieten van diverse ‘cold drinks’ en ‘hot food’. Ook aan de kinderen wordt gedacht, ze kunnen zich gaan uitleven op een springkussen en krijgen een gratis ijsje.MC Outsiders

Wat: American Day bij MC Outsiders
Wanneer: zaterdagmiddag 1 september vanaf 14.00 uur
Waar:
MC Outsiders
Scholtenskanaal oz. 7
7889 VA Klazienaveen-Noord
Website: www.outsiders-mc.nl
E-mail: outsiders-mc@ziggo.nl