Cabrio-rijders gezocht voor Cabrio-middag van de Bleerinck

Het is al een aantal jaren een traditie om de oudjes in verzorgingshuis De Bleerinck een fijne middag te bezorgen tijdens de Cabrio-middag. De organisatie zoekt nog chauffeurs die ook de beschikking over een cabrio hebben.

cabrio-rijders gezocht

De vraag van de Cabrio-middag organisatie is of er nog een aantal cabrio-rijders zijn, met auto natuurlijk, die op 28 augustus aanstaande vanaf 13.30 uur beschikbaar zijn en ook zin hebben om mee te rijden.

leuke en gezellige middag voor de oudjes

De bedoeling is om de bejaarden van De Bleerinck een leuke en gezellige middag te verschaffen. De start vindt om 13.30 uur plaats bij De Bleerinck aan de Spehornerbrink 1  7812 KA (wijk Bargeres). Er wordt een tussenstop gehouden bij het Oelenbret in Dalen, en de bedoeling is om omstreeks circa 16.30 uur terug te zijn bij De Bleerinck in Emmen.

Bent ook u met cabrio beschikbaar? Laat het ons, in verband met de indeling en planning, dan zo spoedig mogelijk aan ons weten! Alvast bedankt!!

opgave

Voor opgave van deelname en eventueel nog meer informatie neem contact met Johnny Otter via zijn Facebookpagina. Johnny verwerkt de aanmeldingen naar de planner van het evenement Henk van Os. Belangrijk is wel om even door te geven welk type cabrio en of het een tweezitter of vierzitter is.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!