Hoofdprogramma Uitmarkt Emmen StadsBBQ Edition bekend

Op 7,8,9 september wordt het Rensenpark omgetoverd tot het festivalterrein van Uitmarkt Emmen StadsBBQ Edition. Het hoofdprogramma van zaterdag 8 september is bekend.

gratis toegang

Drie dagen lang kun je in alle hoeken van het park luisteren, kijken, dansen, genieten van optredens, workshops volgen en lekker eten. Je komt ogen en oren te kort.  Ook dit jaar is het festival opnieuw gratis toegankelijk voor iedereen.

Het Atlas Theater start traditiegetrouw in september op feestelijke wijze het nieuwe theaterseizoen. Dit jaar wordt dit groots gevierd tijdens het festival Uitmarkt Emmen StadsBBQ Edition.

de boel op z’n kop zetten

Op het Atlas & Unplug and Play Podium krijg je op zaterdag 8 september een aantal sneakpreviews van artiesten te zien die komend seizoen ook in het Atlas Theater staan. Je kunt genieten van optredens van The Bluebirds, op de titelfoto, Tangerine, Jordan Roy met zijn eerbetoon aan George Michael en de Top 2000 Live! band. Ook komt dj Gerard Ekdom de boel op z’n kop zetten! We sluiten de avond af met het Foute Uur met DJ Wim van Helden (Q-music). Dans, zing en lach dus vooral met ons mee!

lokale verenigingen en talenten

Tijdens de Uitmarkt Emmen Stads-BBQ Edition zijn niet alleen landelijke artiesten te zien. Ook lokale verenigingen en talenten treden op. Er is een interactief Kidsplein met activiteiten, theater en workshops en een Klassiek podium in de Grote Kerk. Er is een theatervoorstelling van Loods13, film en jamsessies, Stadsbbq & Foodtrucks met een Uitbuikplein met DJ Booth op de Savanne. Op vrijdagavond is er een speciale jongerenavond voor en door jongeren georganiseerd. En op zaterdag is er een speciale Culturele Markt, kortom het hele weekend staat bol van kunst en cultuur.

Hoofdprogramma ATLAS & Unplug and Play Podium zaterdag 8 september

15.15 uur The Bluebirds – Elske DeWall, Krystl en Rachél Louise
16.00 uur Tangarine – Uiteen
17.00 uur Bouke
18.00 uur Jordan Roy & band – Freedom, een eerbetoon aan George Michael
19.30 uur Top 2000 Live! – Fire
21.15 uur DJ Gerard Ekdom
22.45 uur Het Foute Uur met DJ Wim van Helden (Q-music)

www.uitmarktemmen.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!