Gelederen JD Techniek Hurry-Up versterkt met Portugees

Het Zwartemeerse JD Techniek Hurry-Up versterkt hun gelederen met de komst van de Portugees Azenha. De handbalvereniging gaat het komende seizoen opnieuw Europees handbal spelen.

meerdere opbouwposities

Tiago Azenha gaat de gelederen van JD Techniek Hurry-Up versterken. De 24-jarige Portugees staat te boek als een intelligente speler die uit de voeten kan op meerdere opbouwposities. Azenha komt over van de Azoorse club Sporting da Horta. In het verleden was hij onder meer actief voor Sporting Clube de Portugal.

één seizoen

Vorige week was Azenha op proef in Zwartemeer en liet een uitstekende indruk achter. De Portugees heeft een contract voor één seizoen getekend. JD Techniek Hurry-Up heeft de optie om de verbintenis met één seizoen te verlengen. Azenha is momenteel in Portugal om de laatste formaliteiten af te ronden. Binnenkort sluit de Portugees aan bij de selectie van JD Techniek Hurry-Up.