Compascumer Dagen op het Veenpark Barger Compascuum vanaf volgende week

Het is inmiddels alweer bijna eind juli en augustus staat alweer aan de deur te kloppen. Het Veenpark van Barger Compascuum staat in deze periode dan als vanouds weer in het teken van de Compascumer Dagen.

levendig

Vanaf volgende week woensdag  25 juli en donderdag 26 juli staat het Veenpark weer in het teken van de Compascumer Dagen. Het prachtige Veenpark komt dan weer helemaal tot leven. Dorpen en buurtschappen zijn levendig: de ‘bewoners’ zijn aan het werk, zoals o.a. de houtzager, smid, slager, klompenmaker, bakker, boer, veehouder noem maar op. Veenpark 2018 Veenpark 2018

Dit alles wordt natuurlijk goed in de gaten gehouden door de veldwachter. Maar dan zijn er ook de pastoor en de kapelaan die een oogje in het zeil houden voor het welzijn van de gemeenschap. Dit en nog veel meer wordt georganiseerd in het Veenpark in samenwerking met de historische vereniging ’t Aole Compas. Veenpark 2018

Compascumer Dagen

De Compascumer Dagen worden gehouden op de woensdagen  en donderdagen:
25 en 26 juli
1 en 2 augustus
8 en 9 augustus
15 en 16 augustus

openingstijden

Het Veenpark is geopend van 30 maart tot en met 28 Oktober. De restaurants en het partycentrum zijn gedurende het hele jaar te reserveren voor bijeenkomsten en feesten. De openingstijden tijdens bovenstaande periode zijn elke dag van 10.00 tot 17.00 uur. In het hoogseizoen van 16 juli tot en met 19 augustus zelfs tot 18.00 uur.

Toegangsprijzen:

Abonnementshouders en kinderen tot en met 4 jaar gratis
Vanaf 5 jaar    € 16,00
Senioren 65+ € 15,00
Hierbij inbegrepen zijn een gratis parkwijzer met plattegrond, gratis parkeren, gratis trein- en bootreizen op het park enz.
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Ook zijn er nog steeds voordelige abonnementen verkrijgbaar, voor informatie bezoek de website.

Meer informatie:

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
0591-324444

E-mail: info@veenpark.nl
Website: www.veenpark.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!