Unieke Sport- en Spelmiddag op zaterdag 15 september

Een Sport- en Spelmiddag, dit leuke evenement is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de Jumbo Supermarkt en het Leger des Heils! Zaterdag 15 september met gratis deelname!

voor iedereen

Een heuse Sport- en Spelmiddag, dat écht geschikt is voor alle leeftijden. Het is een evenement dat ontstaan is uit een geweldige, unieke samenwerking tussen de Jumbo Supermarkt Wilhelminastraat en het Leger des Heils. Er wordt hiermee voor de inwoners van Emmen en omgeving een fantastische activiteit neergezet, en dat is ook nog eens helemaal gratis.

activiteiten

Zo wordt er een voetbalcompetitie gehouden en voor de mensen die dat niet kunnen zijn er oud-Hollandse spelletjes, ook in competitieverband. En voor de allerkleinsten wordt  er voor een  luchtkussen gezorgd.

Ook het inwendige van de mens wordt op deze Sport- en Spelmiddag niet vergeten. Er is gratis koffie, thee en een glaasje frisdrank te verkrijgen. En ook de BBQ wordt warm gestookt voor een broodje Hamburger. Kortom een leuke Sport- en Spelmiddag om gezellig samen even bezig te zijn, en nog belangrijker, om even weg te zijn uit de dagelijkse sleur! Samen-Sporten 2018
De winnaars van de Sport- en Spelmiddag ontvangen na afloop een leuk  prijsje.

aanmelden

Aanmelden kan tot 8 september bij Jolanda Snijders.
E-mail: snijders.jolanda@outlook.com
Tel.: 06 – 154 54 754

Wat: Gezellige Sport- en Spelmiddag op zaterdag 15 september
Waar: Terrein van de oude brandweerkazerne aan de van Schaikweg Emmen
Wanneer: zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur
Deelnamekosten: gratis

error: De inhoud van deze website is beschermd !!