‘Nacht Op Erica’ voor tweede keer op rij succesvol

De ‘Nacht Op Erica’ was het afgelopen weekend voor de tweede keer op rij succesvol. Het nog jonge muziekevenement trok opnieuw veel liefhebbers.

op de planken

Ook de tweede editie van ‘De Nacht Op Erica’ was opnieuw een succes. Tijdens het afgelopen weekend op de zaterdagavond, stonden Dilana, OldRocks en DJ Michelangelo in Erica op de planken. Vele belangstellenden wisten het muziekevenement dat bij het Geert Vos Bad in Erica gehouden werd, te vinden.Nacht Op Erica 2018

deel opbrengst

De organisatie draagt een deel van de opbrengst af aan het Geert Vos Bad en gezien de geschatte opkomst van tussen de 500 en 600 bezoekers, zou dat zomaar opnieuw een mooie cheque kunnen betekenen voor het openluchtzwembad van Erica.

(Foto’s: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!