Obstacle Run Op Erica enerverende en terugkerende activiteit met 1250 deelnemers

De Obstacle Run Op Erica is een leuke activiteit, het mag intussen een traditie genoemd worden, heeft dit jaar 1250 deelnemers kunnen begroeten.

Vanwege de stijgende belangstelling in de afgelopen paar jaar, zal de Obstacle Run Op Erica vanaf heden ieder jaar op de laatste zaterdag voor de zomervakantie van het noorden plaats vinden.

40 obstakels

Op deze dag werden er in verschillende afstanden een parcours met meer dan 40 obstakels afgelegd door modder, gras, bos en water. Door de succesvolle vorige jaren is het een leuke traditie op Erica geworden, waarvan de opbrengst ten goede van een stichting en/of goed doel komt. Dit jaar trok het evenement maar liefst 1250 deelnemers!Obstacle Run op Erica 2018

Een maand van te voren was het maximaal aantal deelnemers al bereikt en werd de inschrijving gesloten. Helemaal uitverkocht zijn, leverde een week lang werken aan het opbouwen van het circuit op. Maar het is ze gelukt, met zes mensen in de organisatie en 75 fantastische vrijwilligers, kan Erica vol trots terugkijken op opnieuw een fantastisch evenement. De foto’s gemaakt door Marielle Hensums,  spreken voor zich! Obstacle Run op Erica 2018 Obstacle Run op Erica 2018

error: De inhoud van deze website is beschermd !!