Grove vandalisme bij de FC Klazienaveen, nog enkele daders gezocht

Op het terrein van de FC Klazienaveen gelegen op het Sportpark De Planeet zijn grove en zinloze vernielingen aangericht. De schade is aanzienlijk.

De FC Klazienaveen maakte gisteren op hun Facebookpagina onderstaande bericht bekend:

—————————————————————————————-

Tijdens de zomervakantie wordt er veel gebruik gemaakt van het kunstgrasveld. Het is goed dat kinderen ook in de zomer ruimte hebben om te bewegen, maar helaas gaat dit ook gepaard met de nodige vernielingen aan het sportpark. FC Klazienaveen heeft inmiddels aangifte gedaan van deze vernielingen.

Enkele namen van daders zijn bekend, maar we willen hen de kans geven zich vrijwillig te melden:info@fcklazienaveen.nl

—————————————————————————————-

Tafels gesloopt en beklad,  ramen van een Dug-Out ingeslagen, container vernield,  noodverlichting/buitenlampen van de muur gesloopt en bewakingscamera’s vernield. Naar het schijnt zijn er reeds enkele namen bekend, maar nog niet iedereen heeft zicht gemeld. Ouders wordt daarom verzocht contact met de vereniging op te nemen. De foto’s van de aangerichte schade liegen er niet om!vernielingen, fc klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!