Annemariechjen wo geht die Reise hin? Mogelijke tegenstanders Hurry-Up bekend

Annemariechjen wo geht die Reise hin? De mogelijke tegenstanders van de handbalheren JD Techniek Hurry-Up uit Zwartemeer in de Europacup zijn intussen bekend.

De mogelijke tegenstanders voor het Europacupavontuur zijn bekend. In de weekenden van 6/7 oktober 2018  en 13/14 oktober 2018 oktober staan de Europacup wedstrijden gepland.

Mogelijke tegenstanders

De mogelijke tegenstanders van de Zwartemeerders zijn:
MRK Jedinstvo (Montenegro), KH Prishtina (Kosovo), Parnassos Strovolou (Cyprus), Olimpus-85-USEFS (Moldavië), Livingston HC (Schotland), HC Talllinn (Estland), Pallamano Pressano (Italië), VHC Sviesa Vilnius (Litouwen), IMEDI Telavi (Georgië), HC Masheka Mogilev (Bulgarije), Dicken (Finland), Bregenz Handball (Oostenrijk), HC Baki (Azerbeidzjan), Celtnieks Riga (Letland), AC Diomidis Argous (Griekenland) en OIF Arendal (Noorwegen). Bij de ploeg van VHC Sviesa uit Litouwen staat oud Hurry-Up speler Thomas Bernatavicius onder contract.

definitieve loting

In het hoofdkantoor van de Europese handbalfederatie te Wenen is op 17 juli de definitieve loting. Het is voor alweer de vijfde keer dat de Zwartemeerders zich inschrijven voor een Europees handbaltoernooi. De laatste editie was bijzonder succesvol. Toen bereikte JD Techniek Hurry-Up als eerste Nederlandse handbalherenteam de halve finales.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl Een uitzinnig enthousiast Hurry-Up publiek tijdens de Europacup wedstrijd tegen Slowakije)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!