JMS Techniek kledingsponsor handbalvereniging JD Techniek Hurry-Up

JMS Techniek, de voormalige hoofdsponsor van Hurry-Up en de handbalvereniging JD Techniek Hurry-Up, hebben een drie jarige sponsorovereenkomst gesloten.

alle teams

Het bedrijf JMS Techniek uit Emmen is voor de komende drie seizoenen de nieuwe kledingsponsor van de Zwartemeerse handbalvereniging. De sponsorovereenkomst geldt voor de shirts van alle teams van de vereniging.

De broers Marcel en Jeroen Schepers van JMS Techniek, die vijf jaar hoofdsponsor waren, blijven op deze manier verbonden aan de club uit Zwartemeer.

Marcel Schepers: “De jeugd heeft de toekomst en we willen het graag mogelijk maken om straks wederom een lichting Zwartemeerders in het eerste team te zien schitteren. Er is enorm veel potentieel bij zowel de jongens als de meisjes en dat willen we graag ondersteunen.”

Naast de complete jeugdafdeling zal JMS Techniek ook op de borst te staan van alle dames- en recreantenteams, evenals de Heren 3. Door de sponsoring van het bedrijf, dat o.a. gespecialiseerd is in las -en aandrijvingstechniek, kan de club ieder team direct voorzien van het nieuwe Kempa-tenue.

JD Techniek hoofdsponsor

De vereniging heeft in JD Techniek een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Hierdoor draagt de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer de komende twee seizoenen de naam JD Techniek Hurry-Up.