Gasttraining ‘Beeball’ Bedrocks in het Rensenpark

De ‘Beeballers’ van de Bedrocks geven op zondagochtend 8 juli vanaf 10.00 tot 11.00 uur een speciale gasttraining in het Rensenpark.

Beeballspel

Het complete team met spelertjes in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar zullen met hun trainers aanwezig zijn en een ‘standaard’ training afwerken afgesloten door een echte ‘Beeball’ wedstrijd. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 9 jaar die willen komen kennismaken met het Beeballspel zijn welkom en mogen gewoon aansluiten bij de training. Al het benodigde materiaal is voorhanden.

Beeball

Beeball is de Mini-variant van het honkbal. Het wordt gespeeld met drie honken, Rookie-Beeball 4-6 jaar, of met vier honken, Major Beeball 6 tot en met 9 jaar, en de bal wordt geslagen vanaf een paaltje (Rookies) of door middel van een Coach-toss. Een Coach-toss is een aangegooide bal door de trainer/coach. Het ‘Beeball’ heeft sterk vereenvoudigde regels en het spelplezier is het allerbelangrijkste.Beeball, Bedrocks

Bedrocks

Honk-en Softbalclub Bedrocks met hun thuisbasis op de Meerdijk, hebben al sinds zeven jaar een echt ‘Beeball’ team. De ‘Beeball’ trainingen bij de Bedrocks worden in nauwe samenwerking en met medewerking van de ouders gegeven.

uitdagende leuke teamsport

Ben je nog op zoek naar een stoere, uitdagende leuke teamsport, waarin je moet rennen, gooien , vangen en slaan. En ben je nieuwsgierig geworden naar het Beeball? Kom dan op zondagochtend 8 juli van 10.00 tot 11.00 uur eens met ons meetrainen in het Rensenpark, of sluit aan bij een van onze ‘Beeball’ trainingen met de clubtrainingen op de zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur op de Meerdijk, aan de Ullevi 38.

(Foto’s Joyce Groeneveld den Dekker)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!