Hoekspeler Harm Meijer van Unitas Rolde naar JMS Hurry-Up

De talentvolle hoekspeler Harm Meijer, nu nog uitkomend voor Unitas uit Rolde, maakt het komend seizoen de overstap naar JMS Hurry-Up. Meijer is tevens speler bij Jong Oranje.

Harm Meijer is een linkshandige rechterhoekspeler, en is 17 jaar. Meijer is daarnaast ook een speler van Jong Oranje. De handballer uit Rolde denkt zich bij de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer goed te kunnen ontwikkelen.

ambitieus toekomstplan

“Ik kijk er naar uit om te spelen in de BENE-League en ik kan in Zwartemeer enorm veel leren door de maximale weerstand op de trainingen en wedstrijden. Bovendien ligt bij JMS Hurry-Up een ambitieus toekomstplan op tafel waar ik graag onderdeel van wil zijn” zegt de kersverse aanwinst Meijer.

JD Techniek

De hoekspeler traint nu al mee met de Zwartemeerse selectie. Halverwege juli komen de oranjehemden, die in JD Techniek een nieuwe naamsponsor hebben gevonden, bijeen voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!