Oldtimer Club Barger-Oosterveld viert 10-jarig bestaan met grote Oldtimerdag

De Oldtimer Club Barger-Oosterveld (OCBO) viert haar 10-jarig bestaan met een grote Oldtimerdag. Op zondag 15 juli is het terrein achter Café Halfweg even het domein van oude voertuigen.

Vanwege het 10-jarig bestaan word er op zondag 15 juli een grote oldtimershow op de ijsbaan achter Café Halfweg aan de St. Gerardusstraat 15a in Barger-Oosterveld. Auto’s, motoren, (brom-)fietsen, oldtimer caravans, (food-)trucks en een echte stoomlocomobiel en ook aan de kinderen word gedacht met een mooi springkussen!

Ook deelnemen?

Bezit jij een oldtimer? En wil je deze hobby levendig houden? Dan is de Oldtimer Club Barger-Oosterveld wellicht iets voor jou! De Oldtimer Club Barger-Oosterveld, kortweg OCBO, is een vereniging voor en door liefhebbers van voertuigen die tenminste 25 jaar oud zijn. Te denken aan o.a. auto’s, motoren, brommers en tractoren. Het doel van de Oldtimer Club Barger-Oosterveld is om samen te genieten van al de oude en historische voertuigen die er nog zijn.

Het entree voor deze Oldtimerdag is vastgesteld op €2,= en voor deelname kunt u zich opgeven via e-mail: info@ocbo.nl 

Meer info vind u op de website van de Oldtimer Club Barger-Oosterveld en op hun Facebookpagina.