JMS Hurry-Up versterkt gelederen met international Tim Remer

Handbalvereniging JMS Hurry-Up versterkt haar gelederen met de komst van international Tim Remer.  Met 14 jaar ervaring, opgedaan op het hoogste niveau in Duitsland, is de komst van Remer een echte aanwinst.

Gisteravond werd dit nieuws bekend gemaakt in Zwartemeer, de thuishaven van JMS Hurry-Up. JMS Hurry-Up heeft met het contracteren van Tim Remer voor het komende seizoen een absolute topspeler aangetrokken.

linker- en de middenopbouw

Manuel Kremer leidde namens de club de onderhandelingen: “de international Remer kan op meerdere posities spelen”. Remer speelt ook in het Nederlandse team, net als Tommie Falke, op de linkerhoek, maar daarnaast is hij ook inzetbaar op de linker- en de middenopbouw.

Duitse Bundesliga

De meervoudig international is uit Spijkenisse afkomstig en speelde veertien jaar in de zeer sterke Duitse Bundesliga, onder andere voor TuS N-Lübbecke. Ondanks een knieblessure had hij daar een nieuw contract kunnen ondertekenen, maar hij besloot samen met zijn echtgenote om naar Nederland terug te keren.

Kruisband

De 32-jarige Tim Remer heeft, terwijl de onderhandelingen met Manuel Kremer al gaande waren,  zijn kruisband gescheurd, en is vanwege deze reden bij de start van de nieuwe competitie in de BeNE-League nog niet inzetbaar. “In oktober wil ik weer fit zijn” zegt Remer.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!