J. Kuntzelstraat nog t/m 13 april gestremd

De J. Kuntzelstraat in Klazienaveen is nog t/m 13 april gestremd voor alle verkeer. Dit is nodig wegens kabel- en leidingswerkzaamheden.

Wegens uit te voeren kabel- en leidingswerkzaamheden aan de J. Kuntzelstraat in Klazienaveen zal deze straat tussen De Langedijk en het Van Echtenskanaal n.z. in ieder geval afgesloten blijven tot en met 13 april. De werkzaamheden zijn volgens de gemaakte planning gestart op 26 maart .j.l..

duur werkzaamheden

Tijdens de stremming wordt het verkeer zoveel mogelijk omgeleid, en wordt met gele borden aangegeven. De duur van de werkzaamheden kunnen veranderen door slechte weersomstandigheden of een eventuele noodzakelijke verandering in de planning. Zolang de borden de omleiding aangeven, dienen de gegeven aanwijzingen opgevolgd te worden.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!