Zesde Nederlandse Bulli-Treffen op Sportlandgoed

In het weekend van 4 tot en met 6 mei vindt dit jaar opnieuw het internationale Bulli-Treffen op het Sportlandgoed in Zwartemeer plaats. Het is inmiddels alweer de zesde editie in Nederland.

prachtig uitgedoste ‘Bulli’s ‘

Het inmiddels alweer de zesde Nederlandse editie van het internationale Bulli-treffen in Nederland, en vindt opnieuw plaats op het Sportlandgoed in Zwartemeer.  In het weekend van vrijdag 4 mei tot en met zondag 6 mei 2018 is het Sportlandgoed opnieuw het decor voor prachtig uitgedoste ‘Bulli’s ‘.Sportlandgoed_bulli-treffen

Bulli-treffen organisator

Het programma staat weer bol van allerlei activiteiten tijdens dit weekend. Helaas is de vorige organisator van het Nederlandse Bulli-Treffen, Ado Dasselaar uit Klazienaveen in oktober 2016 op 55-jarige leeftijd overleden. Hierdoor is hun Facebookpagina nog niet weer actueel, en ook de website van het Bulli-treffen is niet meer online. Dit alles heeft natuurlijk tijd nodig. Wie nu de organisatie (voorlopig) in handen heeft, is niet bekend.

Het Sportlandgoed in Zwartemeer maakt echter op hun website en Facebookpagina bekend dat het evenement voor 2018 toch weer op de agenda staat.

adres:

Sportlandgoed Zwartemeer
Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA te Zwartemeer
Tel: 0591-314654

error: De inhoud van deze website is beschermd !!