35e Drenthe Loopfestijn trekt internationaal deelnemersveld

Het 35e Drenthe Loopfestijn trekt een sterk internationaal deelnemersveld aan. Deelnemers uit 8 landen schreven zich intussen al in.

8 verschillende landen

De inschrijving voor het 35e Drenthe Loopfestijn is al in volle gang, voor zaterdagavond 26 mei in Klazienaveen. Deelnemers uit 8 verschillende landen hebben zich intussen al aangemeld. Naast Nederlandse lopers zullen atleten uit onder andere Zuid-Afrika, Ethiopië, Italië en Duitsland aan de start verschijnen.

Noord Nederlands Kampioenschap

De organisatie verwacht spannende wedstrijden op 26 mei. Verschillende atleten zullen namelijk een aanval doen op het parcoursrecord van de halve marathon en de 10 kilometer. Daarnaast maken atleten uit Noord Nederland en Drenthe zich op voor het Noord Nederlands Kampioenschap op de halve marathon en het Drents Kampioenschap op de 10 kilometer. Naast bovengenoemde afstanden kunnen lopers ook deelnemen aan de 4 mijl en kunnen de jongste lopers zich uitleven op de Kidsrun.

tot 1 mei voorinschrijving

De voorinschrijving sluit op dinsdag 1 mei. Tot deze tijd kunnen lopers zich inschrijven via www.drentheloopfestijn.nl. Daarna is inschrijving alleen nog mogelijk op de wedstrijddag zelf. Het inschrijfbureau bevindt zich in het Esdal College Klazienaveen.

(archieffoto: 34e Drenthe Loopfestijn)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!