Mr. Ovingstraat wegens rioolwerkzaamheden ruim twee maanden afgesloten

Vanwege ingeplande rioolwerkzaamheden is de Mr. Ovingstraat in Klazienaveen voor ruim twee maanden volledig gestremd voor alle verkeer.

De ingeplande werkzaamheden betreffen de volledige vervanging van het rioolstelsel. Hiervoor wordt het wegdek helemaal verwijderd en de straat uitgegraven. De werkzaamheden zullen naar verwachting ruim twee maanden in beslag nemen. Om de Cabot vanaf Zwartemeer te kunnen bereiken zal er omgereden moeten worden via het centrum over de Kazerneweg.

Van Echtenskanaal n.z.

De andere rioolwerkzaamheden in het centrum ter hoogte van het Schip-1 wordt op vrijdag 23 maart opgeleverd. Hierdoor kan het verkeer vanaf het weekend 24 maart weer gebruik maken van het stukje Van Echtenskanaal n.z. richting de Ovonde. (Zie de tekening).

Mr. Ovingstraat

De start van de werkzaamheden  is op maandag 26 maart en zal tot en met vrijdag 1 juni duren.

Lees ook:

Rioleringswerkzaamheden in centrum Klazienaveen