Dienstregeling busvervoer Lijn 12 Emmen-Klazienaveen aangepast

De dienstregeling van het busvervoer Lijn 12 Emmen-Klazienaveen word aangepast. De wijzigingen gaan vanaf zondag 4 maart in.

Q-liner

Er gaat een Q-liner rijden tussen Klazienaveen en Emmen op Lijn 12 Klazienaveen – Emmen en doet de N862 weer aan, dit is de verbindingsweg tussen Klazienaveen en Emmen.

reizigersgroei

De Qliners tussen Groningen, Assen en Stadskanaal gaan vaker rijden en er komen nieuwe vaste verbindingen in het basisnet. Op het traject Assen – Beilen – Zweeloo gaan ook vaker bussen rijden. Dit zijn een paar belangrijke wijzigingen die het OV-bureau Groningen Drenthe vanaf komende zondag gaat invoeren. Het OV-bureau Groningen Drenthe speelt met de nieuwe Memo-busdienstregeling 2018 in op de reizigersgroei en gebiedsontwikkelingen. U kunt het allemaal lezen via de hierboven staande link met een download in pdf formaat.

De genoemde wijzigingen vinden plaats nadat er een evaluatie gehouden is na de invoering van de nieuwe dienstregeling afgelopen december.