Rumah Live festival met de Zeeuwse popgroep Bløf

Het jaarlijkse Rumah Live festival vindt dit jaar plaats op 16 juni. Dit jaar heeft de organisatie de Zeeuwse popgroep Bløf weten te strikken. Het festival begint om 20.00 uur op Sportpark “De Gruinte” te Nieuw-Schoonebeek.

Bløf

Bløf is een Nederlandse popgroep die is opgericht in 1992. Ze zijn vooral bekend van de singles “Liefs uit Londen”, “Harder dan ik hebben kan” en “Holiday in Spain”. Voor het eerst sinds 2008 heeft Bløf weer een nummer 1-hit in handen. “Zoutelande” is in samenwerking met Geike Arnaert de nieuwe nummer 1 in de Mega Top 50. Naast het eigen festival van Bløf, Concert at Sea, wat al uitverkocht is, staan ze dit jaar ook in Ahoy om het dak eraf te spelen. Wat is het dan prachtig om te kunnen zeggen dat ze op 16 juni op het Rumah Live festival te Nieuw-Schoonebeek komen spelen.

High Voltage

Naast Bløf zal ook AC/DC tribute High Voltage op het podium staan. Na hun oprichting in 1992 heeft de Belgische band High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 26 jaar speelt de band de podia plat en doen zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure rock ‘n roll. Met nummers als “Highway to Hell”, “Let there be rock”, “Thunderstruck” en “Hells Bells” krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond. Naast bijvoorbeeld als support act te hebben opgetreden voor bands als Status Quo zijn de mannen in 2008 zelfs twee weken op tour geweest in China.

The Wetnecks

Last but not least staat de band The Wetnecks op het programma van 16 juni. Zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, die elkaar min of meer toevallig zijn tegengekomen. Zo omschrijven de jongens van The Wetnecks zich. De gezamenlijke passie voor muziek dreef de bandleden bij elkaar en dit resulteerde in een setlist met een mengeling van hits uit Littletown en de nieuwste hits , gebracht met een forse dosis Wetnecksaus. The Wetnecks zijn er klaar voor om Nieuw-Schoonebeek te bestoken met een mix van blue grass, country, dance, polka en rock ‘n roll.

entree

Een kaartje voor dit spektakel kost voor jongeren onder de 18 jaar € 22,50 en voor 18+ bedragen de kosten € 27,50. Kaarten zijn te bestellen via www.eventics.nl/event/rumah-live-2018. Voor meer informatie over Rumah Live kunt u terecht op www.rumahlive.nl.

Wat: Rumah Live
Wanneer: zaterdag 16 juni
Waar: 20.00 uur Sportpark “De Gruinte” te Nieuw-Schoonebeek

Foto: Bernard Peters
(Bron: weiteveen.info)