Inloopbijeenkomsten provincie Drenthe verdubbeling N34

De provincie Drenthe organiseert inloopbijeenkomsten over de verdubbeling van de N34 op het traject tussen Coevorden en Emmen.

provinciale weg

De N34 is een provinciale weg in het beheer van de provincies Drenthe en Overijssel. De N34 vormt een Noord-Zuidroute vanaf de A28 bij De Punt via onder andere Zuidlaren, Gieten, Borger, Emmen en Coevorden naar Ommen. Bij het verkeersplein Gieten kruist de N34 de rijksweg N33 en bij het knooppunt Holsloot kruist de N34 de rijksweg A37.

inloopbijeenkomsten

De inloopbijeenkomsten vinden op dinsdag 6 maart Steakhouse Route N34 en woensdag 7 maart in Restaurant Cornelis in Dalen plaats tussen 16.00 en 20.00 uur. Medewerkers van de provincie Drenthe en de gemeenten Emmen en Coevorden lichten aan de hand van tekeningen toe hoe de verdubbelde N34 en de viaducten in het landschap worden ingepast.

lesprogramma scholen

Ook is er informatie over de archeologische onderzoeken en over het aansluitende lesprogramma voor scholen. Daarnaast is ook het ontwerp van de nieuwe aansluiting bij Emmen-West is te zien.

Bezoekers kunnen tijdens deze inloopbijeenkomsten met al hun vragen terecht over de verdubbeling van de N34 tussen Coevorden en Emmen.

Wat: inloopbijeenkomsten verdubbeling N34
Wanneer/waar: 
dinsdag 6 maart Steakhouse Route N34
woensdag 7 maart in Restaurant Cornelis in Dalen
Beide dagen van 16.00 – 20.00 uur

Kijk voor meer informatie op www.provincie.drenthe.nl/n34

error: De inhoud van deze website is beschermd !!