Tweede Oldtimerdag Klazienaveen op terrein ijsbaanvereniging Barger-Oosterveen

De tweede Oldtimerdag Klazienaveen wordt dit jaar opnieuw op het terrein van de ijsbaanvereniging in Barger-Oosterveen gehouden. Er worden nog  standhouders gezocht.

Oldtimerdag Klazienaveen

Zondag 6 mei 2018 staat Klazienaveen opnieuw in de belangstelling van vele liefhebbers tijdens de Oldtimerdag Klazienaveen met mooie en bijzondere (oude) voertuigen!

liefhebbers en oude voertuigen

Op deze zondag wordt namelijk voor de tweede keer in het prille bestaan de Oldtimerdag Klazienaveen georganiseerd van 12.00 tot 17.00 uur. De Oldtimerdag brengt de vele liefhebbers van oude voertuigen bij elkaar. Op het terrein in Barger-Oosterveen zijn op deze jaarlijkse Oldtimerdag een diversiteit aan voertuigen te bewonderen zoals auto’s, tractoren, motoren enzovoort.

bezoekers

De locatie is uitermate geschikt voor het uitstallen van de verschillende soorten voertuigen en bied de bezoekers een uitstekende gelegenheid om al het moois te aanschouwen. Het evenement zal worden vergezelt door Foodtrucks, standhouders en vele andere plaatselijke en lokale initiatieven.

organisatie

De organisatie van de Oldtimerdag Klazienaveen is in handen van de Klazienavener Youngtimer Vrienden. Dit is een vriendengroep met een gezamenlijke passie voor mooie, oude auto’s.

De vriendengroep organiseerde sinds 2009 jaarlijks een Opel-Meeting. Opel liefhebbers uit Nederland, Duitsland en België reisden af naar Klazienaveen om hun Opel te showen aan de vele liefhebbers. Bij deze meetings was ook jaarlijks een wedstrijdelement aanwezig ‘Show and Shine’ met diverse prijzen in verschillende categorieën.Opel-Treffen-2015

Echter, de animo voor de ‘Opel-Meeting’ liep jaarlijks terug, een trend wat ook zichtbaar werd bij andere ‘Merk-Meetings’. Tijdens de organisatie van de laatste Opel-Meeting in 2016 werden er daarom al gesprekken gevoerd over een wijziging in de opzet van de Klazienaveense ‘Meeting’.

nieuwe opzet

Hierop heeft de vriendengroep gekozen voor een geheel vernieuwde opzet van de meeting in 2017: “De liefhebbers van oldtimers en van youngtimers met hun voertuigen van 20 jaar of ouder bij elkaar brengen”, dat is sinds vorig jaar de nieuwe doelgroep van de Klazienavener Youngtimer Vrienden .

Ook in het bezit van een oud voertuig?

Zien en gezien worden, dat is het motto van deze gezellige dag. Kom ook langs met je voertuig tijdens de Oldtimerdag Klazienaveen, en doe mee! De entree is gratis.Opel-Treffen-2015

gezocht

De Klazienavener Youngtimer Vrienden zijn nog op zoek naar standhouders die tijdens de tweede Oldtimerdag Klazienaveen aanwezig willen zijn. Wij staan ook open voor nog meer plaatselijke initiatieven, dit alles uiteraard in overleg. U kunt hiervoor contact opnemen met ons: info@klazienaveneryoungtimervrienden.nl

Wat: Oldtimerdag Klazienaveen 2018
Wanneer: zondag 6 mei van 12.00 tot 17.00 uur
Waar: terrein ijsbaanvereniging Barger-Oosterveen Recreatiepark ‘De Weidewaard’ Veenhoeksweg 56, Klazienaveen
Entree: gratis

error: De inhoud van deze website is beschermd !!