RTV Drenthe’s radioprogramma ‘Hemmeltied’ komt naar De Dobbe in Barger-Oosterveen

Het bekende RTV Drenthe’s radioprogramma ‘Hemmeltied’ komt naar buurthuis De Dobbe in Barger-Oosterveen.

Zaterdag 24 februari is het zo ver, het bekende RTV Drenthe’s radioprogramma ‘Hemmeltied’ komt naar De Dobbe in Barger-Oosterveen. Het programma wordt  op iedere zaterdagochtend live uitgezonden van 10.00 tot 12.00 uur ergens vanaf een locatie in de provincie Drenthe. Hemmeltied komt ditmaal naar dorpshuis De Dobbe in Barger-Oosterveen met als aanleiding de vernieuwing van het buurthuis.

diverse verenigingen

Verschillende onderwerpen die met Barger-Oosterveen te maken hebben komen aan de orde in het 2 uur durende radioprogramma.  Er zullen diverse verenigingen vertegenwoordigd zijn die zich gaan presenteren tijdens de uitzending en er wordt onderling ook nog eens een leuk spelletje gespeeld. De presentatie van Hemmeltied is komende zaterdagochtend in handen van Leonie van der Werf en Harm Dijkstra. Het ‘Duo Feestverlichting’ zorgt voor de live-muziek.

vanaf 10.00 uur

Vanaf 10.00uur zullen Harm Dijkstra en Leonie van der Werf Hemmeltied presenteren. Publiek is van harte welkom om het programma bij te wonen, of stem op zaterdagochtend 24 februari af RTV Drenthe en luister mee. Na afloop van de live radio-uitzending gaat de gezelligheid gedurende de middag gewoon door onder muzikale begeleiding van het Duo Feestverlichting.

Wat: Live radioprogramma ‘Hemmeltied’
Waar: buurthuis De Dobbe Barger-Oosterveen, Dordsedijk 404, Klazienaveen
Wanneer: zaterdag 24 februari van 10.00 tot 12.00 uurHarm-Dijkstra-Hemmeltied-2017

error: De inhoud van deze website is beschermd !!