Drenthe Wandel- en Loopfestijn maken zich samen sterk voor Spieren voor Spieren

Het Drenthe Wandel- en Loopfestijn maken zich samen sterk voor Spieren voor Spieren. De organisaties doneren €2,= per inschrijving aan de genoemde stichting.

20.000 kinderen

Beide organisaties, Het Drenthe Wandel- en Loopfestijn zetten zich dit jaar in voor Spieren voor Spieren. Stichting Spieren voor Spieren doet onderzoek naar spierziekten bij kinderen, en heeft zich als doel gesteld om alle 600 verschillende en bekende soorten spierziekten de wereld uit te halen.

spieren voor spieren
Ongeveer 20.000 kinderen Nederland hebben een dergelijke ziekte.

sportieve dag

Zaterdag 26 mei belooft een sportieve dag te worden in Klazienaveen. Overdag het Drenthe Wandelfestijn en in de avond kunnen hardlopers de halve marathon (Noord Nederlands Kampioenschap), 10 kilometer (Drents Kampioenschap) of de 4 mijl lopen op het Drenthe Loopfestijn.

doneren

Deelnemers kunnen geld doneren voor dit goede doel tijdens de inschrijving. Tevens doneert het Drenthe Wandelfestijn €2,- van het inschrijfgeld aan Spieren voor Spieren. De voorinschrijving voor beide evenementen zijn reeds geopend en inschrijven kan via www.drenthewandelfestijn.nl en via www.drentheloopfestijn.nl.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!