Inbraakgolf teistert Zuid-Oost Drenthe

Zuid-Oost Drenthe wordt de afgelopen weken geteisterd door een inbraakgolf. Al meer dan veertig keer was het raak!

De afgelopen zes weken is er in Zuidoost-Drenthe ruim veertig keer ingebroken in schuren en kelderboxen. Alleen al in Klazienaveen werd  er al acht maal een inbraak of poging tot inbraak gemeld. Volgens de politie worden de inbraken vooral ’s nachts gepleegd. In totaal zijn er tot voor zover bekend, al acht fietsen, diverse gereedschappen en accu’s gestolen.

informeer de politie over verdachte situaties

Het afgelopen weekend was het opnieuw raak, ditmaal in centrum Emmen. Aan de Wilhelminastraat werden vier kelderboxen opgebroken. Daarbij werd een o.a. een elektrische fiets weggenomen.inbraakgolf-012018
Het is van belang bij elke verdachte situatie, zowel personen als voertuigen, ons te informeren door 112 te bellen. Daarnaast willen we graag dat u foto’s en/of filmpjes maakt van deze personen/voertuigen.

Mocht u meer informatie willen hebben over waar bij u in de buurt is ingebroken, kijk dan op https://www.politie.nl/mijn-buurt/misdaad-in-kaart

error: De inhoud van deze website is beschermd !!