Handbalvereniging JMS Hurry-Up zoekt nieuwe Hoofdsponsor!

De handbalvereniging JMS Hurry-Up uit Zwartemeer is dringend op zoek naar een nieuwe Hoofdsponsor!

De huidige hoofdsponsor, JMS Techniek uit Emmen, heeft ruim een jaar geleden al aangegeven te willen stoppen met de Hoofdsponsoring van de handbalvereniging. Daarom is de Zwartemeerse club naarstig op zoek naar een nieuwe Hoofdsponsor.

Europees

Nadat de club uit Zwartemeer vorig jaar dacht hooguit slechts een of twee wedstrijden te gaan spelen op Europees niveau, bleken de vechtlust van de handballers en hun trainer/coach de resultaten tot op ongekende hoogte te brengen. Dit betekende een behoorlijke aanslag op de reserves in de portemonnee van de club.

oproep

De bijzonder actieve en gezellige handbalvereniging doet dan ook een oproep:

JMS Hurry-Up zoekt voor het komende seizoen 2018/2019 een nieuwe hoofdsponsor! Interesse? Neem contact op via sponsoring@hurry-up.nl

Bent u of weet u misschien een bedrijf die belangstelling heeft? Neem dan contact op met sponsoring@hurry-up.nl