Start Monarch Rally opnieuw vanuit Klazienaveen

De start van de alweer 4e Monarch Rally is ook in 2018 opnieuw vanuit Klazienaveen. Autobedrijf van Veggel is opnieuw het decor voor de start van de Rally.

Rotary Emmen Monarch is er weer helemaal klaar voor. De werkgroepen zijn weer samengesteld en de eerste vrijwilligers rijden al door het prachtige Drenthe om een fantastische route voor u als deelnemer uit te stippelen. We houden u op deze pagina op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

opbrengst voor goede doelen en organisaties

De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die een steuntje in de rug verdienen. Onze club steunde met de Monarch Rally in 2015 de Dreamnight at the Zoo, in 2016 hospice ’t Huis van Heden in Emmen en 2017 Stichting Vlinderkind. Voor 2018 richten we ons op een volgend bijzonder goed doel: de opbrengst van de rally is voor DEBRA, de patiëntenvereniging van de “vlinderkinderen”!

Monarch Rally 2018

Op zondag 22 april 2018 wordt opnieuw gestart vanaf Autobedrijf van Veggel in Klazienaveen en wordt de 4e editie van de Monarch Rally verreden. De start is omstreeks circa 9.30 uur.

Er zijn voor dit jaar 80 plaatsen beschikbaar, dus schrijf u snel in zodat u verzekerd bent van een startplaats. Kunt u niet meerijden, maar wilt u wel financieel steunen door een donatie/sponsoring te voldoen? Vul dan het sponsorformulier in en geef hierop uw bijdrage aan.

Kosten voor deelname aan de rally zijn als volgt:

Deelname per equipe van 2 personen is € 100,00 (inclusief 2x lunch en diner)
Extra bijrijder volwassene € 35,00 (inclusief lunch en diner)
Extra bijrijder kind van 4-12 jaar € 20,00 (inclusief lunch en diner)
Extra bijrijder kind tot 4 jaar gratis (inclusief lunch en diner)
Losse deelname diner volwassene € 25,00
Losse deelname diner kind van 4-12 jaar € 10,00
Losse deelname diner kind tot 4 jaar is gratis
Let op: als sponsor kunt u pakket 2 of 3 kiezen en daarmee rijdt u ook mee met de rally! Kijk hiervoor bij de sponsorpakketten.

aanmelden

Aanmelden voor deelname aan de 4e Monarch Rally kan via de website van de Monarch Rally. 

Wat: 4e Monarch Rally
Wanneer: zondag 22 april 2018, 9.30 uur
Waar: Autobedrijf van Veggel Klazienaveen

Lees ook:

Zondagochtend vindt bij Autobedrijf van Veggel Klazienaveen de start plaats van de Monarch Rally

Monarch Rally Rotaryclub Emmen brengt 8300 Euro op voor Vlinderkind