Kom ook sfeer proeven tijdens Open Dag Hondsrug College

Kom ook eens sfeer proeven tijdens de Open Dag van het Hondsrug College! Het kan op woensdag 7 februari a.s..

Een kratjesrace, proefjes doen, een heuse zonnefiets bekijken, cup cakes bakken of gewoon leerlingen en docenten het hemd van het lijf vragen. Het kan allemaal op woensdag 7 februari tijdens de Open Dag van het Hondsrug College.

achtste groepers en hun ouders/verzorgers

De schooldeuren en die van de lokalen staan speciaal op deze dag wagenwijd open voor de achtste groepers en hun ouders/verzorgers.
Tussen 14.00 en 21.00 uur is er alle gelegenheid je te verdiepen in het reilen en zeilen van een middelbare school. Je kunt een proefles volgen, het leren met de iPad ontdekken of gewoon even rustig de sfeer proeven in de drie schoolgebouwen van het Hondsrug College.

Ontdekkingsreis

Een open dag is eigenlijk een soort ontdekkingsreis. In vrijwel elk lokaal is wel iets te doen. Vragen staat vrij en gekke vragen bestaan niet. Wat voor de ervaren Hondsruggers de gewoonste zaak van de wereld is kan voor jou als toekomstig brugklasser een onbekende wereld zijn.

Laat je bijpraten

Slenter op 7 februari daarom eens met een leerling door school en laat je bijpraten over lesroosters, pauzes, verschillende docenten, schooltijden en ga zo maar door. Waarschijnlijk roepen de antwoorden weer nieuwe vragen op. Geen nood, want ook buiten de open dag is er altijd iemand van het Hondsrug College die graag tekst en uitleg geeft.

Wat: Open Dag
Wanneer: woensdag 7 februari, 14.00 -21.00 uur
Waar:
Hondsrug College
Emmalaan 25, Emmen

Tel: (0591) 65 79 79
E-mail: info@hondsrugcollege.nl
Website: www.hondsrugcollege.nl
Facebookpagina: www.facebook.com/hondsrugcollege

error: De inhoud van deze website is beschermd !!