Loopgroep Klazienaveen bereidt lopers voor op 4 mijl Drenthe Loopfestijn

De Loopgroep Klazienaveen bereidt lopers voor op de 4 mijl van het Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen. Maandag 12 februari starten de clinics voor de 4 mijl!

16e keer

De Loopgroep Klazienaveen organiseert dit jaar voor alweer de 16e keer clinics ter voorbereiding op het Drenthe Loopfestijn. Dit hardloopevenement vindt plaats op zaterdag 26 mei. Het Drenthe Loopfestijn organiseert naast de 4 mijl ook een halve marathon en een 10 kilometer run.

clinics

Op maandag 12 februari starten de clinics voor de 4 mijl. In de maand februari kunnen lopers gratis meetrainen. In maart wordt pas beslist of ze definitief door willen gaan en/of zullen starten op de 4 mijl van het Drenthe Loopfestijn.

gediplomeerde trainers

De trainingen worden verzorgd door twee gediplomeerde trainers die de lopers in 12 tot 16 weken een uitstekende voorbereiding op de 4 mijl zullen geven. Hardloopbaan “De Luna” en het mooie Oosterbos vormen opnieuw de trainingslocaties voor deze clinics.

gevorderde lopers

De clinic voor de 4 mijl is geschikt voor beginnende lopers. Voor de meer gevorderde lopers starten op zondag 4 maart de clinics voor de 10 kilometer en de halve marathon. Voor meer informatie en/of aanmelding kunnen lopers terecht op www.loopclinics.info.hardlopen-clinics