Eerste Bier-Rock Festival in Klazienaveen tijdens Pinksterweekend; Høken met de Veldtocht 2.0!

Tijdens het Pinksterweekend word er in Klazienaveen de allereerste editie van het Bier-Rock Festival in Klazienaveen georganiseerd! Er kan weer gehøkt gaan worden!

Zaterdag 19 mei wordt in Klazienaveen het allereerste Bier-Rock Festival gehouden in een grote feesttent aan de Laurier, langs de A37 in Klazienaveen. Op deze locatie in Klazienaveen werd vorig jaar ook al het Mega Piratenfestijn gehouden. De tent is geopend vanaf 19.30 uur en het evenement duurt tot 01.00 uur.Megapiratenfestijn

De Heinoos

Deze eerste editie van het Bier-Rock Festival word opgeluisterd met optredens van:  Straque​, De Rockstieren​ en The Heinoos met de Veldtocht 2.0 Høken met De Heinoos! bierrock-festival

Bennie Jolink

The Heinoos hebben dit jaar een speciale Veldtocht 2.0 in samenwerking met Bennie Jolink, dus er kan GEHØKT worden! Achter de schermen wordt er hard gewerkt om van deze eerste editie van Bier-Rock een onvergetelijk feest te maken!

leeftijd en alcohol

We hebben géén minimum leeftijd, maar hanteren wel een streng alcoholbeleid.

De Haan weer laten Kraaien

Like en deel onze Facebookpagina en deel dit bericht! Hiermee maak je kans op 2 gratis entreekaarten. De winnaar van deze week wordt 26 januari bekend gemaakt! Wij laten de Haan weer Kraaien! Want iedere week is er opnieuw een speciale actie op onze Facebookpagina!

Verkoop tickets

Tickets in de voorverkoop zijn online à € 7,50 verkrijgbaar via de website:  http://www.bierrock.nl/tickets/ Aan de kassa  gaat een ticket € 10,= kosten.

Website: www.bierrock.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Bierrockfestival/