EOP Klazienaveen zorgt voor borden bij speelplaatsen

Het EOP Klazienaveen heeft ook aan de Kamille in Klazienaveen een compleet nieuwe speelplaats weten te realiseren, en daarbij hoort blijkbaar een verbodsbord met een poepende hond erop. Woordvoerder Jan Gerfen verteld.

Het EOP, Erkend Overleg Partner Klazienaveen is actief bezig in ons dorp om veel dingen te realiseren. Nadat er ook aan de Kleine Beer een prachtige speelplaats gerealiseerd werd, is nu ook een compleet vernieuwde speelplaats aan de Kamille geplaatst.

regelmatige schoonmaakbeurt

“Het materiaal van de speelattributen schijnt onderhoudsvrij te zijn, afgezien van natuurlijk een regelmatige schoonmaakbeurt. Een roestvrijstalen (RVS) constructie, en de rest van het materiaal is van een soort onderhoudsvrij composiet gemaakt. Het geheel van de speeltuin ziet er uiterst fleurig uit, en zal naar verwachting vele jaren meegaan”, verteld Gerfen.Jan-Gerfen-EOP-2018, speeltuin Kamille

opknapbeurt

“Er is nieuw schoon zand aangebracht, de oude speelattributen zijn afgevoerd, en nieuwe perkjes voor (lage-) groenvoorzieningen gerealiseerd.Zodra het kan wordt de nieuwe groenvoorziening geplant. Ook het straatwerk (voetpad) krijgt nog een opknapbeurt, zodat ook de mindervaliden en de oudere, wat minder goed ter been zijnde mensen weer gebruik van het voetpad kunnen maken.”

‘geen hond die het leest’

Ook is er nu een verbodsbord geplaatst met een poepende hond erop. Dat betekend dat een hond er niet mag poepen. “Nee, niet dat een hond weet wat het betekend, want ‘geen hond die het leest’, maar we hopen dat de hondeneigenaren zich aan het verbod zullen houden, en hun hond elders zullen uitlaten” verteld woordvoerder van het EOP, Jan Gerfen wat lachend. De borden zijn, ook op nog twee andere locaties, geplaatst op verzoek van een aantal omwonenden.

goede resultaten

Het EOP is het afgelopen jaar behoorlijk actief bezig geweest, en heeft goede resultaten weten te boeken, dit na regelmatig overleg met o.a. de gemeente en de inwoners. Ook voor 2018 zijn er nog volop ideeën en plannen. Kijk maar regelmatig op de website van het EOP Klazienaveen, en als u iets te melden of ideeën hebt, schroom dan niet om contact met het EOP op te nemen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!