Eerste sportaanmoedigingsprijs voor Dennis Katoen en Lieke van der Aa

Woensdagavond 10 januari 2018 werd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de ontvangstruimte van de FC Klazienaveen de eerste sportaanmoedigingsprijs namens Sportief Klazienaveen uitgereikt door Jans Jagt.

nieuwjaarsbijeenkomst

De uitreiking vond plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de ontvangstruimte van FC Klazienaveen. Op deze avond van Sportief Klazienaveen kwamen een kleine veertig belangstellenden af. Naast de prijsuitreiking door Jans Jagt, kwamen er ook een aantal sprekers aan het woord. De Buurtsportcoaches Marten Waard en Stefan Sanders (en geen Buurtsupportcoaches….), Gert Veenstra voorzitter FC Klazienaveen, Bertus Menzen, Gezienus Wolters en natuurlijk een special gast: Sonja Oost, een verdienstelijke top-atlete met internationale faam, inmiddels al 60 jaar zoals zijzelf aangaf.Sonja-Oost, Sportief Klazienaveen

winnaars eerste sportaanmoedigingsprijs

Een deskundige jury van Sportief Klazienaveen heeft na enig wikken en wegen aan twee sporters de prijs toegekend. De 9-jarige Lieke van der Aa mocht de Jeugdaanmoedigingsprijs 2017 in ontvangst nemen vanwege haar 2e plaats tijdens het Europees Kampioenschap BMX in het Franse Bordeaux en de 1e plaats om de 3 Nations Cup BMX.Lieke-van-der-Aa, Jeugdsportaanmoedigingsprijs-2017

De 34-jarige Dennis Katoen kon zich verblijden met de Sportaanmoedigingsprijs van 2017. Op Dennis wordt nooit tevergeefs een beroep gedaan wanneer het gaat om zijn club FC Klazienaveen. Hij is jeugdscheidsrechter, teammanager van het 1e elftal, traint jeugdteams en is barman in de kantine. Ook is Dennis een verdienstelijk hardloper, een man met een grote betrokkenheid en liefde voor de sport.Dennis Katoen, Jeugdsportaanmoedigingsprijs-2017

beweging en/of sport

De (jeugd-) aanmoedigingsprijzen zijn in het leven geroepen door Sportief Klazienaveen om mensen te stimuleren om met een beetje (meer) beweging en/of sport er een betere levensstijl op na te gaan houden en om zo gezonder door het leven te kunnen gaan.