Voorbereidingen Beachvolleybal 2018 Klazienaveen in volle gang

De voorbereidingen voor het Beachvolleybal 2018 Klazienaveen is in volle gang. Langzaam maar zeker is er een frisse opstartfase begonnen.

Jaarlijks terugkerend toernooi

De voorbereidingen voor het Beachvolleybal 2018 worden langzaam maar zeker weer opgestart. Het jaarlijks terugkerend toernooi geniet een grote bekendheid tot ver buiten de regio.  Ieder jaar opnieuw mogen er veel deelnemers ook van buiten de regio begroet worden. Ondanks het feit dat het weer zo af en toe spelbreker is, wordt er altijd met veel inzet en enthousiasme gestreden om de prijzen.Beachvolleybal

oude marktplein Klazienaveen

In de beginjaren werd er altijd op het oude marktplein in Klazienaveen gespeeld.  Dit, omdat het houden van zo’n evenement in het centrum van Klazienaveen weer extra sfeer met zich meebracht. Helaas werden de kosten voor de aan- en afvoer van het zand naar het marktplein te hoog.

Hierdoor moest er op een gegeven moment worden uitgeweken naar het Sportlandgoed Zwartemeer. Daar zijn de afgelopen tien jaar de beachvolleybalwedstrijden gespeeld.

De directie van het Sportlandgoed heeft op een gegeven moment te kennen gegeven de samenwerking te willen beëindigen, omdat het voor hen commercieel gezien, niet meer aantrekkelijk genoeg was.

Sportpark de Planeet

Het bestuur van de stichting Beachvolleybal Klazienaveen moest daarom vanaf het jaar 2018 op zoek naar een nieuwe locatie voor de wedstrijden. Die is gevonden in de onlangs geopende beachvolleybalvelden op het Sportpark de Planeet.

Met het bestuur van Sportief Klazienaveen werd al snel overeenstemming bereikt over het gebruik van de velden voor het toernooi. Beide besturen zijn dan ook verheugd over de onderlinge samenwerking en beschouwen de terugkeer van het Beachvolleybaltoernooi naar Klazienaveen een verrijking voor het sportieve gebeuren in het dorp.Beachvolleybal

16 en 17 juni 2018

Het toernooi zal worden afgewikkeld in het weekend van 16 en 17 juni 2018 en op de website van de stichting Beachvolleybal zullen te zijner tijd nadere mededelingen worden gedaan.

Website: http://www.beachvolleybal-klazienaveen.nl/